Credit24

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
6

Siirry hakemaan luottoa Credit24-sivustolle

Credit24:n pikalaina on jatkuva luotto 250–3000 euron luottorajalla, jossa maksuaika on 1–24 kuukautta. Kuluja kertyy vain nostetusta luotosta.

Plussaa:

  • Avausmaksu, kuukausimaksu ja kiinteät kulut nolla euroa
  • Markkinoiden edullisin nettiluotto

Credit2-lainaa voi hakea 19 vuotta täyttänyt, raha-asiansa hyvin hoitanut yksityishenkilö, jolla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Kulutusluottoa voi hakea 26 vuotta täyttänyt yksityishenkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa voi hakea netissä ympäri vuorokauden ja asiakaspalvelu käsittelee ne arkisin klo 8-22 ja lauantaisin klo 10-17 välisenä aikana. Laina on aina henkilökohtainen.

Asiakas voi nostaa rahaa omalle pankkitilillensä tarvitsemansa rahamäärän, joustavalla takaisinmaksuajalla silloin kuin sitä tarvitaan. Lisänostoja voi tehdä luottorajan puitteissa milloin tahansa. Korkoa maksetaan vain nostetusta summasta.

Lainahakemukset käsitellään viivytyksettä, asiakaspalvelun aukioloaikoina. Kun hakija on hyväksynyt lainaehdot tekstiviestillä, siirretään rahat tilille turvallisesti ja nopeasti. Nordean, Sampo Pankin, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankin, Ålandsbankenin ja Paikallisosuuspankkien asiakkaille raha siirtyy reaaliaikaisesti ja on käytettävissä n. 15 minuutin kuluessa siirrosta.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

Siirry hakemaan luottoa Credit24-sivustolle

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.