Everyday-maksua voi käyttää yli 6 000 verkkokaupassa

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
7.04

Siirry tästä linkistä hakemaan Everyday-lainaa

Plussaa:

  • Laina ilman kiinteää vuosimaksua tai muita piilokuluja
  • Lainapäätöksen saa 15 minuutissa ja rahaa voi nostaa heti omalle tilille
  • Everyday-maksua voi käyttää yli 6 000 verkkokaupassa
  • Everyday tarjoaa kuukausietuina vaihtuvia tuotealennuksia

Everyday tarjoaa joustoluoton heti 21-75 vuotiaille asiakkaille vapaaseen käyttöön 2000 euron luottorajalla, ilman kiinteää vuosimaksua tai muita lisäkuluja. Asiakas voi nostaa tarvitsemasi summan tilillensä luottorajan puitteissa joko kerralla tai pienemmissä osissa. 

Everyday-luottosopimuksen tekeminen on ilmaista ja asiakas maksaa ainoastaan Everyday-luoton käytöstä. Se toimii kuin luottokortti - asiakas voi nostaa luottoa joko kerralla tai pienemmissä osissa oman tarpeensa mukaan.

Hakemuksen voi täyttää verkossa milloin tahansa ja asiakas saa luottopäätöksen asiakaspalveluaikana 15 minuutissa. Hakemuksia käsitellään joka päivä klo 8-22.

Everyday:tä voi käyttää myös ostosten tekoon verkossa, jolloin asiakas voi itse päättää, maksaa verkko-ostoksensa luotolla osissa tai kaikki yhdellä kerralla kuluttomasti. Maksuaikaa saa keskimäärin 45 päivää, eli tässä kuussa tehdyt ostokset maksetaan seuraavan kuun lopussa.

Everyday-joustoluoton luottoraja on 2000 euroa ja se on voimassa toistaiseksi. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Nostettavan luoton nostoprovisio on 15 prosenttia ja mikäli maksu tehdään erpäivään mennessä, muita kuluja ei tule. Minimisuoritus on viidesosa laskun loppusummasta tai vähintää 20 euroa. Eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan viiden prosentin kuukausikorko. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 000 euron luottomäärälle on 99,66 prosenttia.

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 8-20 tai sähköpostilla klo 8-22 joka päivä.

Siirry tästä linkistä hakemaan Everyday-lainaa

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.