Ferratum

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
6

Siirry tekemään hakemus Ferratumin sivuille

Plussaa:

  • Lainaa tarjotaan myös yrityksille
  • Koroton ja kuluton uusille asiakkaille
  • Asiakaspalvelu myös chatissa
  • Auki 24h

Ferratum Finland Oy myöntää lainaa (pikavippi tai kulutusluotto) 50-2000 euroa ilman vakuuksia täysi-ikäisille ja luottotiedoiltaan moitteettomille henkilöille. Se on osa JT Family Holding Oy -konsernia, joka on täysin itsenäinen, yksityishenkilöiden omistama yritys, eikä kuulu mihinkään rahoitusalan tai kaupan ryhmittymään.

Ferratum-pikalainaa voi hakea jokainen vähintään 19-vuotias, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Hakijalla tulee olla puhelinliittymä, johon hänellä on käyttöoikeus. Pankkitilin tulee olla henkilökohtainen. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Tutustu lainaehtoihin tarkasti, ennen ensimmäisen lainan hakemista.

Ferratum-pikalainan käsittelykulut ja maksuajat löytyvät lainataulukosta palveluntarjoajan sivuilta. Asiakkaalta ei peritä mitään muita maksuja tai puhelinveloituksia. Lasku toimitetaan asiakkaalle noin viikon sisällä lainan myöntämisestä.

Ferratum Finland Oy:n asiakaspalvelu palvelee laina-asioissa vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Lainapäätös annetaan asiakaspalvelun aukioloaikoina muutamassa minuutissa. Ruuhka-aikoina käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa.

www.ferratum.fi

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

Siirry tekemään hakemus Ferratumin sivuille

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.