Hetiluotto

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
2

Hetiluotto sijoittuu vertailussamme häntäsijoille. Suosittelemme sen sijaan Vivus.fi-palvelua.

Hetiluotto voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset tulot sekä maksukyky Hetiluoton takaisinmaksuun, henkilökohtainen ja julkinen matkapuhelinliittymä (ei prepaid-liittymä) tai luotonsaajan tulee kyetä muuten tunnistautumaan luotettavasti, Suomessa oleva postiosoite ja asuinpaikka sekä suomalaisessa pankissa oleva henkilökohtainen pankkitili.

Luotonantajalla on oikeus harkintansa mukaan myöntää myös haettua pienempi hetiluotto tai olla kokonaan myöntämättä hetiluottoa. Luotonantaja ei ole velvollinen perustelemaan tekemiään luottopäätöksiä. Myös jo hyväksytty hakemus voidaan hylätä ennen hetiluoton siirtoa hakijan tilille. Hetiluotto on aina henkilökohtainen.

Uusi Hetiluotto voidaan myöntää vasta kun edellinen Hetiluotto on kokonaisuudessaan maksettu ja maksu on kirjautunut luotonantajan laskutusjärjestelmään. Luotonantaja vahvistaa Hetiluoton takaisinmaksun kirjautumisesta tekstiviestillä luotonsaajan matkapuhelimeen.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.