Monetti

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
1.04

Monetti on uusinut palvelunsa ja he tarjoavat tällä hetkellä luottokorttipalveluja. Jos etsit perinteistä pikalainaa, suosittelemme Vivus.fi-palvelua.

Monetti Oy voi myöntää pikalainan 21 vuotta täyttäneelle luottokelpoiselle, vakituisesti Suomessa asuvalle matkapuhelimen haltijalle. Hakijalla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, oma henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset jossakin seuraavista pankeista: Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Säästöpankki ja Paikallisosuuspankki sekä Ålandsbanken.

Kirjallinen lainahakemus eli lainasopimus tehdään Internetissä ensimmäisen lainauskerran yhteydessä, jolloin asiakas myös rekisteröityy järjestelmään ja tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla. Kun rekisteröityneellä asiakkaalla, kanta-asiakkaalla, on takanaan yksi maksettu lainauskerta, voi hän jatkossa tehdä uuden lainahakemuksen myös tekstiviestillä.
Internetissä tehtyä kirjallista lainasopimusta sovelletaan myös tekstiviestillä tehtäviin kanta- ja avainasiakkaan lainahakemuksiin. Lainahakemuksen yhteydessä hakijalle lähetetään voimassa olevat sopimusehdot hänen sähköpostiinsa.

Myönnettävä pikalaina on yli 21-vuotiaille 80 euroa - 200 euroa. Yli 30-vuotias avainasiakkaamme voi hakea myös 220 - 320 euron suuruista pikalainaa. Avainasiakkaalla tarkoitetaan yli 30-vuotiasta henkilöä, joka on aikaisemmin ottanut vähintään kolme lainaa ja maksanut ne takaisin maksuajan puitteissa.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.