Pikavippi

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
6

Hae itsellesi oma PikaVippi heti

PikaVippi on nopea laina, jonka lainanhakija saa heti tililleen. PikaVippiä voi hakea tekstiviestillä tai verkkohakemuksella kautta. Lainasummat ovat 100 €, 200 € tai 300 € ja laina-aika on 184 päivää.

Plussaa:

  • Rahat tulevat tilille 15 minuutissa
  • Asiakas maksaa vähemmän, kun luotto maksetaan takaisin 30 päivän sisällä

Pikavipin määrä ja laina-aika on lainanhakijan valittavissa luotonantajan antamien ohjeiden mukaan. Luottopäätös annetaan heti, samoin vahvistusviestin jälkeen rahat siirretään tilille heti. Mikäli laina haetaan Nordean, Aktian, Osuuspankin, POP:n, Tapiolan, Danske Bankin, Handelsbankin tai Säästöpankin tilille, myönnetty laina on lainanhakijan tilillä käytännössä välittömästi. Muita kuin em. pankkeja käytettäessä laina on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Asiakas saa tekstiviesti-ilmoituksen, kun laina on maksettu tilille.

Takaisinmaksu on yksinkertaista; lainanhakija saa kotiosoitteeseensa laskun, jolla laina käsittely- ja toimituskuluineen maksetaan takaisin. Lisäksi puhelinoperaattori laskuttaa puhelinlaskussa mahdolliset tekstiviesteistä aiheutuneet kulut.

Laina-aika alkaa siitä päivästä, kun pikavippi on maksettu lainanhakijan pankkitilille ja päättyy eräpäivänä. Pikavippi on maksettava takaisin korkoineen ja kuluineen viimeistään eräpäivänä. Lainanhakijalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus maksaa pikavippi takaisin ennen eräpäivää ilman lisäkuluja.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

Hae itsellesi oma PikaVippi heti

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.