Rahapuu

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
1.04

Rahapuu-palvelu on suljettu tammikuussa 2015.

Suosittelemme vaihtoehtoisesti Risicum-palvelua. joka on markkinoiden edullisimpia.

Rahapuu myöntää 100 ja 200 euron pikavippejä. 200 euron pikavipit myönnetään ainoastaan asiakkaille, jotka ovat maksaneet aiemmat Rahapuu-lainansa moitteettomasti. Edellytyksenä pikavipin myöntämiselle on vähintään 25 vuoden ikä ja riittävä takaisinmaksukyky. Rahapuu-lainat on tarkoitettu aikuisille, joilla on säännölliset kuukausitulot.

Rahapuu-lainalle peritään 16 prosentin suuruista korkoa. Esim. 100 euron pikavippi kasvaa korkoa 14 päivän aikana 0,61 euroa.

Pikavipin myöntämisestä peritään käsittelymaksua seuraavasti:
100 euron lainasta 19 €
200 euron lainasta 38 €

Ne asiakkaat, joiden tiedot löytyvät Rahapuun järjestelmästä, voivat hakea lainaa lyhythakemuksena tekstiviestillä. Uudet asiakkaat kirjautuvat ensimmäisellä kerralla pankkitunnuksilla, jonka jälkeen myös he voivat hakea seuraavat lainansa lyhythakemuksella.

Lyhythakemuksen lähettäminen edellyttää, että mikään aiemmin Rahapuulle ilmoitettu tieto ei ole muuttunut. Lainanhakija tunnistetaan puhelinnumeron perusteella. Jos siis puhelinnumero, tilinumero tai osoite on muuttunut, uudet tiedot tulee ilmoittaa tunnistautumalla pankkitunnuksilla.

Lainahakemuksen voi lähettää milloin vain, 24 tuntia vuorokaudessa. Lainapalvelu käsittelee hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä joka arkipäivä klo 8-22.

Rahat siirretään välittömästi Osuuspankin, Nordean, Sammon, Aktian, Säästöpankin ja Paikallisosuuspankkien tileille. Muille pankeille rahat toimitetaan pankkien normaalien ehtojen mukaan eli käytännössä 1-2 pankkipäivän kuluessa. Sammon järjestelmäuudistuksen vuoksi klo 19:30 jälkeen tehdyt maksut siirtyvät asiakkaan tilille vasta seuraavana arkipäivänä klo 7:30.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.