Risicum on yksi markkinoiden edullisimpia

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
7.04

Klikkaa tästä ja hae pienlainaa Risicumilta.

Risicum.fi-palvelu ja tuotteet on uudistettu vuonna 2015 sopimaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

Plussaa:

  • Yksi markkinoiden edullisimpia kulutusluottoja
  • Alustavan luottopäätöksen saa välittömästi
  • Lainalaskurin avulla asiakas näkee todelliset lainakulut

Risicum myöntää aina 2 050 euron joustolainan, joka toimii myös lainan luottorajana. Vaikka palveluntarjoaja myöntää 2 050 euron luoton, asiakas maksaa vain tekemistään nostoista, ei myönnetystä luottorajasta. Nostamaton laina voi toimia esimerkiksi varahastona pahan päivän varalle ilman, että siitä joutuu maksamaan korkoa. Asiakas voi tehdä niin monta nostoa kuin haluaa ilman mitään rajoituksia.

Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu erissä, joita lyhennetään kerran kuukaudessa. Kuukausierän minimilyhennys on vähintään 50 euroa tai 10 % tehdyistä nostoista. Mikäli asiakas haluaa maksaa lainaa nopeammin takaisin, hän voi maksaa myös suuremman summan oman valintansa mukaan. Jokainen takaisinmaksu palauttaa lainaa uudelleen asiakkaan käyttöön kuten luottokorteissakin. Asiakas saa laskutuskaudelta laskun kotiinsa tai sähköpostiin. Laskussa on eriteltynä kaikki nostot sekä niihin kohdistuneet kulut.

Palveluntarjoaja vaatii ennen lainan maksamista tuloselvityksen, jonka voi antaa Risicumin omalla työkalulla tai sitten lähettämällä kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydetään verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöstä.

Risicumin asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21.

Klikkaa tästä ja hae pienlainaa Risicumilta.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.