Satasenlaina

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
1.04

Satasenlaina on sulautunut maaliskuussa 2014 toisen lainantarjoajan kanssa. Suosittelemme tilalle Credit24-lainaa, jonka käyttökulut ovat 0 euroa.

Hakeminen tapahtuu internetissä web-lomakkeella. Lainan edellytykset; Lainan voi saada täysi-ikäinen Suomen kansalainen joka voidaan luotettavasti tunnistaa ja joka muuten todetaan luottokelpoiseksi. Asiakkaalla tulee olla myös oma, henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa, sekä säännölliset tulot ja maksukyky lainan takaisinmaksamiseen. Luotonantaja tarkistaa luottotiedot luottotietorekisteriä ylläpitävältä Suomen Asiakastieto Oy:ltä, sekä tekee tarvittavat muut tarkistukset, jonka jälkeen antaa luottopäätöksen. Luotonantaja voi harkintansa mukaan ja erityistä syytä ilmoittamatta olla myöntämättä lainaa. Harkinnassa käytetään aina kokonaisarviointia.

Lainan määrä ja maksuaika ovat sen suuruisia kuin on haettu ja minkä lainanantaja on hyväksynyt. Laina-aika alkaa siitä päivästä, jona laina on maksettu lainanhakijan pankkitilille ja päättyy eräpäivänä. Laina on maksettava takaisin korkoineen ja kuluineen viimeistään eräpäivänä.

Myönnetty laina maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille ilman erillistä ilmoitusta jos ei muuta ole sovittu. Lainanantaja lähettää maksusta tiedon lainahakijalle sähköisesti tai postitse. Lainahakemuksen mahdollisesta hylkäämisestä lähetetään asiakkaalle tieto. Maksu välitetään kotimaan maksujenvälityksen yleisten ehtojen mukaisesti ja yksinomaan tilinumeron perusteella. Asiakas voi hakea kerrallaan vain yhtä lainaa. Hakija voi hakea lainaa myöhemmin uudelleen, vaikka olisi hakenut lainaa aiemminkin.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.