Suoravippi

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
2

Hetiluotto sijoittuu vertailussamme häntäsijoille.
Suosittelemme sen sijaan Vivus.fi-palvelua.

Suoravippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset tulot sekä maksukyky suoravipin takaisinmaksuun, henkilökohtainen ja julkinen matkapuhelinliittymä (ei prepaid-liittymä) tai luotonsaajan tulee kyetä muuten tunnistautumaan luotettavasti, Suomessa oleva postiosoite ja asuinpaikka sekä suomalaisessa pankissa oleva henkilökohtainen pankkitili.

Suoravippi on uusille, 18-vuotta täyttäneille asiakkaille 20 euroa, 50 euroa tai 80 euroa. Vanhoille, yli 21-vuotiaille asiakkaille suoravippi on 20 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa tai 240 euroa. Vanhoille, yli 25-vuotiaille asiakkaille suoravippi on 20 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 320 euroa tai 400 euroa. Laina-aika on 7,14,21 tai 28 päivää. Vanhoilla asiakkailla tarkoitetaan luotonsaajaa, jolle luotonantaja on myöntänyt yhden suoravipin ja joka on maksettu takaisin.

Uusi suoravippi voidaan myöntää vasta kun edellinen suoravippi on kokonaisuudessaan maksettu ja maksu on kirjautunut luotonantajan laskutusjärjestelmään. Luotonantaja vahvistaa suoravipin takaisinmaksun kirjautumisesta tekstiviestillä luotonsaajan matkapuhelimeen.

Suoravipin hakeminen tapahtuu verkkohakemuksella osoitteessa www.suoravippi.fi
tai tekstiviestillä. Suoravippiä voi hakea mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Hakemuksia käsitellään joka päivä 24 h vuorokaudessa paitsi maanantaisin kello 05-07, jolloin palvelussa on huoltokatko.

Suoravipin maksu tapahtuu viivytyksettä hyväksymisvahvistuksen jälkeen.

Suoravipin ajantasainen siirtäminen luotonsaajalle on mahdollista ainoastaan, mikäli luotonsaajan ilmoittama pankkitili on jossain seuraavista pankeista: Nordea, Handelsbanken, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit sekä Säästöpankki. Sampopankin maksut siirtyvät ajantasaisesti, n. 15 minuutin viiveellä, asiakkaiden tileille arkisin 6.30 - 19.30 välisenä aikana. Muina aikoina maksut odottavat seuraavaa pankkipäivää. Muissa pankkiyhteyksissä luotonsaajan on varauduttava rahasuorituksen siirron vaatimaan aikaan.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.