Vippi.fi

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
3.04

Vippi.fi sijoittuu vertailussamme kaikilla osa-alueilla huonosti.
Suosittelemme sen sijaan Vivus.fi-palvelua.

Vipster Oy:n Vippi-pikalaina palvelu on tarkoitettu arkipäiväisten menojen kattamiseksi tai ennustamattomien kulujen lyhytaikaiseen rahoittamiseen. Palvelusta voi saada 50-1000 euroa pikalainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Avoinna joka päivä. Pikavippihakemuksia käsitellään 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Reaaliaikaiset tilisiirrot päivittäin klo 6-24. Pikavippihakemukset käsitellään aina luottamuksella ja nopeasti, rahat saa tilille parissa minuutissa.

Vippiä voi hakea 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on omissa nimissään oleva julkinen matkapuhelinnumero, moitteettomat luottotiedot, henkilökohtainen suomalainen pankkitili sekä vakituinen suomalainen lähiosoite. Vippi.fi:n pikalaina on tarkoitettu vain tilapäiseen rahoitustarpeeseen.

Tekstiviestivipin hakeminen tapahtuu lähettämällä lainahakemus tekstiviestillä.

Mikäli tekstiviestivippi haetaan Nordea, Osuuspankki, POP, Aktia, Sampo Pankki, Handelsbanken tai Säästöpankin tilille, myönnetty pikalaina on lainanhakijan tilillä yleensä parissa minuutissa. Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä pikalaina on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä luottoja maksetaan vain lainapalvelun aukioloaikoina klo 6-24.

Tekstiviestilainan takaisinmaksuaika on 50-400 euron lainasummien kohdalla 14 päivää ja 500-800 euron lainasummien kohdalla 30 päivää.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.