Vippipankki

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
1.04

Vippipankki on sulkeutunut maaliskuussa 2015.

Suosittelemme sen tilalle Risicum-palvelua, joka on markkinoiden edullisimpia.

Vippipankin luotto voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle luotto- ja oikeustoimikelpoiselle hakijalle (jäljempänä luotonsaaja), jolla on julkinen matkapuhelinliittymä, Suomessa oleva postiosoite ja asuinpaikka.

Luoton hakeminen tapahtuu lähettämällä ohjeiden mukainen tekstiviesti palveluntarjoajan numeroon. Ajantasaiset lainasummat löytyvät luotonantajan internet-sivuilta. Tekstiviestin lähettäjän puhelinnumeron täytyy olla julkinen. Sekä nimi- että osoitetietojen tulee olla ajantasaisia. Palveluntarjoaja käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja tarkastaa tiedot asiaankuuluvista rekistereistä. Hakija antaa suostumuksensa tietojen tarkistamiseen lähettäessään hakemusviestin. Paluuviestinä asiakas saa ensin tiedon hakemuksen perille menosta ja myöhemmin tiedon hakemuksen hyväksymisestä. Vastaamalla lainan hyväksymisviestiin 24 tunnin kuluessa asiakas ilmoittaa tutustuneensa sopimuksen ehtoihin ja sitoutuu noudattamaan sopimuksen ehtoja.
Vahvistusviestin lähettämisen jälkeen palvelua ei voi peruuttaa.

Rahaliikenne on mahdollista ainoastaan palvelun aukioloaikana. Luottoja ei välitetä muina aikoina. Osuuspankkien ja Nordean tileille rahat siirtyvät muutamassa minuutissa. Muiden pankkien tileille korkeintaan muutamassa vuorokaudessa. Rahasiirrot tapahtuvat kuitenkin vain pankkien toimiaikoina.

Uusi luotto voidaan myöntää vasta kun edellinen luotto on kokonaisuudessaan maksettu ja maksu on kirjautunut luotonantajan järjestelmään.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.