Vivus - ensilaina nollakorolla

Pikavippi24h.com-sijoitus: 
8

Klikkaa tästä ja hae lainaa Vivus.fi-sivustolla

Vivus.fi tarjoaa asiakkaillensa pienet pikavipit 10 eurosta 2010 euroon asti. Ensimmäinen laina on kuluton: maksat takaisin vain sen, mitä lainaat.

Plussaa:

  • Ensimmäinen laina ilman kuluja
  • Omassa asiakasprofiilissa voi tarkastella laskuja
  • Eräpäivää voi siirtää 30 päivää
  • Lisälainan mahdollisuus, jos koko luottosaldoa ei ole käytetty
  • Avulias asiakaspalvelu

Vivus-lainojen hakuvaihtoehdot ovat:

  1. Internetin kautta hakulomakkeella (ensimmäinen laina)
  2. Puhelimitse soittamalla.

Lainasumma on 20 vuotta täyttäneelle luotonhakijalle laina-aikana 10 – 2 010 €. Uusien asiakkaiden pitää rekisteröityä Vivus.fi:n palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen asiakas saa oman profiilin. Tästä klikkaamalla pääset rekisteröitymään ja hakemaan lainaa. Rekisteröitymisen voit tehdä Nordean, Osuuspankin,  Danske Bankin, Tapiolan, Handelsbankenin, S-pankin, Säästöpankin, Aktian, ja Paikallisosuuspankin tunnuksilla.

Jos asiakas on lainannut Vivukselta aiemminkin, hänellä on oma profiili Vivus.fi:n palveluun. Kirjautumiseen tarvitaan ainoastaan sähköpostiosoittetta ja salasanaa.

Luotonantaja voi myöntää lainan henkilölle, joka on täyttänyt 20 vuotta, asuu vakituisesti Suomessa, on luotto- ja oikeustoimikelpoinen ja omistaa julkisen matkapuhelinliittymän (ei-salainen) tai tunnistautuu luotonantajan hyväksymällä tavalla.

Kuluttajaluotto on henkilökohtainen. Luotonantaja voi harkintansa mukaan olla myöntämättä Kuluttajaluottoa Luotonhakijalle. Uutta Kuluttajaluottoa voi hakea vasta sitten, kun Luotonsaaja on maksanut edellisen Kuluttajaluoton kokonaisuudessaan takaisin ja maksu on kirjautunut Luotonantajan lainankäsittely- ja hallintajärjestelmään.

Vivus käsittelee hakemukset luottamuksellisesti. Luotonantajalla on oikeus tallentaa asiakkaidensa ip-osoitteet. Vivus voi harkintansa mukaan ja mitään erityistä syytä ilmoittamatta olla myöntämättä luottoa hakijalle.

Luoton nosto tapahtuu asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille reaaliaikaisesti ja on useimmiten asiakkaan käytettävissä noin 15 minuutissa: Nordea, Osuuspankki,  Danske Bank, Handelsbanken, Aktia, Tapiola, Säästöpankki ja Paikallisosuuspankki. Muissa pankkiyhteyksissä asiakkaan on varauduttava pidempään aikaan, mikä on tavallisesti 1-2 pankkipäivää.

Sijoitus TOP-listan asteikolla perustuu osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.

Klikkaa tästä ja hae lainaa Vivus.fi-sivustolla

TOP-5 lainojen tarjoajat

Sijoitukset perustuvat osittain Taloussanomien tekemään pikavippivertailuun.